Voorjaarstoernooi jeu de boules

Na de omzetting van het Christ Bukkems toernooi naar het najaar in oktober,hebben we op 28 mei ons eerste voorjaartoernooi gehouden.
Vanaf 9.30 uur was iedereen welkom voor de koffie en een heerlijke koek.
Iedereen was keurig op tijd zodat we stipt om 10.00 uur met het toernooi konden beginnen.

Het was erg warm weer, de temperatuur liep tegen de 30 graden, daarom had de toernooileiding een grote kan met water en bekertjes op het midden terrein geplaatst en hier werd gretig gebruik van gemaakt. Het toernooi verliep voortreffelijk en om 12.00 uur waren de eerste twee ronde ’s al gespeeld en begonnen we een half uur eerder dan gepland aan onze gezamenlijke lunch.
Omstreeks 1 uur werd er begonnen aan de derde en laatste ronde.

Na deze laatste ronde kon Henk Gubbels beginnen met het tellen van de punten om de toernooi winnaar vast te stellen.
Er waren vier spelers die alle drie hun wedstrijden hadden gewonnen dus maakte de verschillen waarmee de wedstrijden gewonnen waren uiteindelijk uit wie de winnaar was.
Truus Gubbels maakte de winnaar bekend maar bedankte eerst iedereen dat ze zo netjes op tijd waren, en de mensen die geholpen hadden met het klaar maken van de lunch en de toernooileiding.

4de Nico de Groot 3 gewonnen wedstrijden en 20 bonus punten
3de Henk van Stiphout 3 gewonnen wedstrijden en 22 bonus punten
2de Caren Schilders 3 gewonnen wedstrijden en 24 bonus punten
1ste Martin Broekhuysen 3 gewonnen wedstrijden en 27 bonus punten
En ja als er een eerste is, is er ook een laatste en die eer kwam toe aan Roelie Hendriks met 0 gewonnen wedstrijden en -30 bonus punten .
Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en kon de toernooileiding terug kijken op weer een geslaagd toernooi .