Voor alle duidelijkheid !

De laatste tijd is er in sommige media nogal wat aandacht geweest over reizen die verenigingen organiseren.
Dit is bij ons ook het geval voor de jaarlijkse meerdaagse reizen in kringverband.
Gewaarschuwd wordt voor het feit dat verenigingen niet zelf reizen moeten organiseren.
Men valt dan buiten bepaalde garantstellingen.
We hechten er waarde aan om u mee te delen dat wij zelf genoemde reizen niet organiseren.
De laatste jaren gaan we voor deze reizen met de EMA in zee. Deze touroperator is aangesloten bij de branchevereniging KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reizen) en het Calamiteitenfonds.
Wij organiseren deze reizen dus niet zelf. Dit doet de EMA.
Wij adviseren de deelnemers wel om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Wij hebben alle vertrouwen in onze mensen, die de voorwaarden scheppen om deel te kunnen nemen aan deze reizen.