Rabobank clubkas campagne

Ook dit jaar konden de leden van de Rabobank weer 5 stemmen uitbrengen op de verenging van hun keuze. Iedere stem was ± € 4,00 waard. In het werkgebied van Rabobank Dommelstreek hadden zich 287 verenigingen aangemeld waarop gestemd kon worden, ruim 3000 leden van de Rabobank hebben gestemd.
Een van de verenigingen waarop gestemd kon worden was KBO Heeze.
Ieder jaar was er in een van de dorpen een feestelijke bekendmaking waarbij een aantal bestuurders van de vereniging aanwezig kon zijn.
Dit jaar was er gekozen voor een andere opzet. De Rabobank roadshow clubkas campagne.
In Heeze was de roadshow zaterdag 13 mei op het gemeentehuisplein waarbij iedereen die de verenigingen een warm hart toedraagt, aanwezig kon zijn.
Na de verwelkoming door dhr. Hans van Hees, financieel adviseur bij de Rabobank, werden de verenigingen, voor over aanwezig, naar voren geroepen om hun cheque in ontvangst te nemen.
Namens KBO Heeze nam dhr. Piet Thurlings de cheque in ontvangst.
KBO Heeze had 166 stemmen en kreeg hiermee het mooie bedrag van € 702,82.
Alle stemmers hartelijk dank.

Comments are closed.