Gezellige middag voetbal bij RKSV Heeze

Op zondag 2 april was KBO Heeze voor de 5e keer uitgenodigd door RKSV Heeze voor een gezellige middag voetbal, dit keer voor de wedstrijd Heeze1 – Veritas.
Alle KBO leden werden vanaf 13.30 uur ontvangen in de kantine met een kopje koffie en wat lekkers.
Na een korte toespraak door de voorzitter van RKSV Heeze dhr. Krieckaert, was er een bedankje en een bos bloemen voor Liesbeth Lingers van RKSV als bedankje voor de prettige samenwerking alle jaren. Hierna ging men richting de tribune waar we plaats konden nemen.
In de eerste helft ging het gelijk op en waren de kansen aan beide zijde gelijk.
Met 1-0 voor Heeze op het scorebord was het rust. Tijdens de rust werd er aan de leden nog een kopje koffie aangeboden.
Na de rust werd de wedstrijd nog spannend maar helaas voor Heeze na een aantal goede maar gemiste doelkansen was het geluk aan de kant van de bezoekers. Eindstand 1-4 voor Veritas uit Neeritter.
Heel jammer. Wij hadden Heeze graag zien winnen.
Na de wedstrijd was er in de kantine nog een hapje en een drankje, aangeboden door RKSV Heeze.
Namens de KBO bedankte Roos Daemen RKSV Heeze voor de gastvrijheid. Wilma Nijssen bedankte iedereen voor de aanwezigheid en zij ziet de KBO volgend jaar weer graag terug.
Er werd nog druk nagepraat over de wedstrijd, iedereen had weer genoten van een gezellige middag.