Werft u het 1150e lid?

Ledenwerfactie KBO Heeze “lid werft lid”

KBO Heeze heeft ultimo maart 2017 een ledenaantal van 1068. Dus het aantal van 1100 leden lonkt.
Wij, het bestuur, vinden dat we voor de komende tijd als doel moeten stellen de 1150 leden te halen. Met z’n allen kunnen we er voor zorgen dat onze bloeiende vereniging ,ook voor de toekomst, belangenbehartiging en zingeving kan vormgeven.
Reden temeer om een ledenwerfactie te starten waarin wij vragen aan onze leden een lid aan te brengen. Iedereen kent in de eigen omgeving vast wel iemand die lid zou willen worden maar nog steeds twijfelt of het is er nooit van gekomen.
De ledenwerfactie loopt van 1 april 2017 tot 1 juli 2017. In deze periode moet het kunnen lukken de 1150 leden te halen.
Iedereen die een nieuw lid in deze actieperiode inschrijft ontvangt een waardebon voor koffie/thee met gebak bij “Eventjes Eten” te Heeze.
U doe toch ook mee?

Klik hier voor het inschrijfformulier