Jubileumviering van huiskamer D’n Borch

Woensdag 11 april vierden de bezoekers en vrijwilligers van d’n Borch, het 10-jarig bestaan van dit huiskamerproject. Onder de bezielende leiding van José Brants is de huiskamer geworden tot wat het nu is. Nog steeds voorziet deze middag in de behoefte van senioren die elkaar willen ontmoeten.
Voor vele van de gasten is het vaste prik: de woensdagmiddag is gereserveerd voor d’n Borch.

Op deze speciale middag was er door de vrijwilligers een uitgebreide en heerlijke lunch bereid die ieder zich goed liet smaken. Tijdens een toespraak heeft Peter Bakker, namens het bestuur van de kbo, de vrijwilligers bedankt voor hun trouwe inzet en riep iedereen op om mee te helpen bij het in stand houden van dit project.
Na afloop van de lunch ging de gezellige middag nog door met wat hapjes en drankjes en werd er met behulp van een plakboek teruggekeken op het 10-jarig bestaan. Zowel de bezoekers als de vrijwilligers kunnen met plezier terugkijken op een geslaagde viering van dit jubileum.
Elke woensdagmiddag (behalve tijdens schoolvakanties) tussen 14 en 16 uur staan vrijwilligers klaar om er een gezellige middag van te maken. Iedereen die zin heeft in een praatje of een spelletje, kan hier aanschuiven. De sfeer is goed en de bezoekers zijn vol belangstelling voor elkaar. Het is ook een plek waar iedereen zijn mening en ideeën kwijt kan, dus worden er heel wat discussies gevoerd.

Daarom doen we een oproep aan iedereen die ook eens een vrijblijvend contact met anderen wil:
blijf niet thuis zitten, maar kom naar de huiskamer d’n Borch, in de vergaderzaal van sporthal “De Pompenmaker”, Ten Borchwardlaan 32.
Je leert andere mensen kennen en anderen leren jou kennen.
Ook voor deze middag geldt: “hoe meer zielen, hoe meer vreugde”.
Voor inlichtingen kunt u bellen met José Brants, telefoon 2262599.