Jeu de boules toernooi 25 april

Dinsdag 25 april was het dan zover. Voor de 9e keer werd er gestreden om de Christ Bukkems wisseltrofee.
De spelers van de maandag en dinsdag groep konden in een onderlinge strijd uitmaken wie zich dit jaar de beste van d’n Toverbal mocht noemen.
Maar eerst was er een kopje koffie met een heerlijk stuk vlaai en de uitleg van de spelregels .

Ondanks dat het koud was met af en toe wat zon en een paar buitjes, liet niemand zich weerhouden om deze strijd aan te gaan en ging het er al snel heel fanatiek aan toe. De partijen werden snel gespeeld waardoor voor de lunchpauze iedereen al 2 van de 3 partijen had gespeeld.

Na deze felle strijd was iedereen wel toe aan een lekker broodje met een warme kop koffie, die als sneeuw voor de zon van de schalen verdwenen.
Omstreeks 13.30 was het tijd om weer naar de banen te gaan voor de 3e en beslissende ronde.
Rond half drie waren alle wedstrijden gespeeld en kon de wedstrijdleiding beginnen met het tellen van de punten.
Onder het genot van een drankje werd met spanning op de uitslag gewacht.

Eindelijk was het zover en kon Wim Jak de winnaars bekend maken en hen de prijzen overhandigen.
Naast de gebruikelijke prijzen van de club was dit jaar door Mia Bukkems twee flessen wijn geschonken als poedelprijs en door Bert Jansen een mandje met wijn en noten als prijs voor de winnaar.

De poedelprijzen werden dit jaar gewonnen bij de dames door Marriëtte Bijvoet, en bij de heren was Piet Philipsen de gelukkige winnaar.
Algehele winnaar was Annie Bukkems, met 3 gewonnen wedstrijden en 33 punten.
Bij de heren was Leo Looijmans winnaar met 3 gewonnen wedstrijden en 17 punten.
Na de felicitaties bedankte Wim nog de dames van de catering en de dames die hen hierbij hadden ondersteund, alsmede de wedstrijdleiding Truus Gubbels en Nico Thijs van de korfbal.

Op naar het volgende toernooi op 23 mei tegen B&W