Heezer komedie

Bijna 100 KBO leden waren aanwezig bij het jaarlijkse optreden van de Toneelvereniging de Heezer Komedie.
De uitvoering vond plaats op woensdag 22 maart in de Rabozaal van het Perron.
Het toneelstuk “de Asperientjes waterval” werd vertolkt door 12 toneelspelers in grotere en kleinere rollen.
Het speelt zich af in het rustige dorpje Wenkerdam, waar opeens wonderen gaan gebeuren door een bijzondere waterput.
Het stuk bestaat uit twee delen. Het eerste deel is ietsje langdradig, het tweede deel brengt een stuk meer vaart in het spel. De verschillende spelers slaagden erin om het bij hen passende typetje, goed uit te beelden.
Er is veel zorg besteed aan de rolverdeling, het decor, licht en geluid en ook de regie. Al bij al hebben onze KBO-ers weer genoten van een leuk avondje ontspanning.

Comments are closed.