Feestje ??? Geef een lidmaatschap cadeau!!!

Wilt u een origineel cadeau voor een jarige, een jubilaris of als bedankje? En wilt u ons helpen bij het vinden van nieuwe leden? Bij ons is het nu mogelijk om personen een kennismaking aan te bieden met onze KBO.

U kent waarschijnlijk wel mensen die nog geen lid zijn, maar waarvan u vermoedt dat die het bij ons wel leuk zullen vinden. Het is nu mogelijk een cadeaumap te bestellen waarmee de ontvanger verrast wordt met een jaar lang lidmaatschap van KBO Heeze.
Met dit proeflidmaatschap kan de ontvanger meedoen met alle plaatselijke activiteiten die onze vereniging biedt. Het cadeau zit verpakt in een doorzichtig mapje waar het magazine “Ons” in zit, een nieuwsbrief en ons programmaboekje.
Daarbij zit ook een persoonlijke brief waarin wordt uitgelegd wat de ontvanger met dit cadeau kan doen.
Na een jaar stopt het lidmaatschap en kan de persoon er zelf voor kiezen om lid te blijven.

Omdat wij hopen op deze manier nieuwe leden te werven, kost dit cadeau u slechts € 10,00.
Voor dit bedrag krijgt u een origineel cadeau, de ontvanger veel waar voor zijn geld en wellicht houden wij er een nieuw lid aan over. Het enige wat u moet doen, is bestellen bij Peter Bakker en deze zorgt ervoor dat u de complete map krijgt.
Bel: 040-2884958 of mail naar: kboheeze.leden@gmail.com.