Rollatorcheck 2018

Info activiteit

• 21/10/2018
  • Nicasiushuis Heeze

In het kader van de Internationale Repair Café week en om meer naamsbekendheid te geven aan het bestaan van het Repair Café gaan vrijwilligers van het Repair Café Leende, met ondersteuning van de ANWB, in alle deelgemeenten van de gemeente Heeze – Leende voor alle inwoners een gratis, technische rollatorcheck uitvoeren.
Eventuele mankementen worden tegen kostprijs verholpen, terwijl een vrijwillige bijdrage op prijs wordt gesteld.
Deze check vindt plaats voor Heeze op woensdag 17 oktober in de van Goghzaal van het Nicasiushuis in Heeze van 14.00 tot 16.00 uur.
Iedereen, die een rollator in bezit heeft, is van harte welkom om hem na te laten kijken.
Na afloop krijgt men een overzicht mee van de gecheckte delen en een aantal tips voor het gebruik van de rollator.

Mocht u verhinderd zijn dan is er een herkansing op:
• Donderdag 18 oktober Multiruimte Leenderhof 14.00 tot 16.00 uur
• Zaterdag 20 oktober Foyer Valentijn 14.00 tot 15.00 uur