Eerste bijeenkomst voor de leden van de KBO Kring Heeze-Leende inspirerend en ontspannend.

Vrijdag 13 oktober was de allereerste kringdag voor de leden van de Kring Heeze – Leende.
Het thema van deze middag was verbinden.

114 Mensen genoten van een optreden van Wim Daniels in het Perron in Heeze. Hij belichtte het thema taal.
Taal kan verbindend en scheidend werken. Boeiend om te horen hoe in de loop van de geschiedenis de diverse talen zich hebben ontwikkeld. En het behoud van een taal steeds afhankelijk is van de begrenzing van een gebied.
Na de pauze kwam de schooltijd in vroegere jaren aan de orde. Vergezeld van sprekende oude foto’s leverde dat een aardig herkenbaar verhaal op. Wim Daniels had een aandachtig gehoor voor zijn interessante presentatie.

Na een korte onderbreking trad de muziekgroep Midlife uit Sterksel op. De vijf dames verstonden de kunst om mensen te raken met hun mooie stem. Zij brachten prachtige en soms ontroerende luisterliedjes.

Natuurlijk werd goed gezorgd voor de inwendige mens met koffie, cake, een consumptie en nog enkele hartige hapjes.
Al bij al een heel geslaagde middag, georganiseerd door een werkgroepje, bestaande uit Annie Verhoeven uit Leende, Liesbeth Lingers uit Heeze en Ans Beenders uit Sterksel.
Complimenten voor de organisatie van deze mooie middag.