KLIK en TIK voor beginners
Bibliotheek Dommeldal begint ook in Heeze weer met nieuwe cursussen voor het werken met de computer. Echt voor beginners.

Moeite met de computer? Kun je niet goed zoeken op internet?
Zou je wel eens zelf een e-mail willen sturen? Kom dan naar de Klik & Tik cursus in ’t Perron, bij Bibliotheek Dommeldal in Heeze.
Daar staat een geduldige docente klaar om je in 6 dagdelen te leren hoe dat allemaal moet. In kleine groepjes (max. 4 personen) leer je samen de beginnershandelingen aan de computer. In je eigen tempo.

Vanaf 8 oktober starten we -onder voorbehoud- op: maandagmorgen of woensdagmorgen van 10.00-11.30 De toegangsprijs is laag (€15,00 voor leden van de KBO en voor Bibliotheekleden en €25,00 voor niet-leden) dus daar hoef je het niet voor te laten. En de bibliotheek zorgt voor computers.
Twijfel niet langer, maar ga naar de Bibliotheek in ‘t Perron, en schrijf je in.
Wanneer: vanaf 8 oktober 10.00 tot 11.30 uur. (onder voorbehoud !!)
Aanmelden: bij de bibliotheek.
Kosten: € 15.- voor KBO leden.
Contactpersoon: Frans Segers tel. 040-2261092