Christ Bukkems najaar toernooi 2018

Dinsdag 9 oktober jl. om klokslag half een werd er begonnen met de Jeu de Boules wedstrijden op de banen bij het korfbalveld. 44 leden van “de Toverbal” hadden zich gemeld om deel te nemen.
Zoals gebruikelijk werden de poules een mix van de maandag en dinsdaggroep zodat iedereen even veel kansen had op het winnen van de wisseltrofee.
De wedstrijden werden gespeeld in 3 partijen . Het geheel stond onder de leiding van Henk Gubbels.
Al snel ging het er fanatiek aan toe. De ballen vlogen over de banen en er werd volop gescoord.
Tussendoor ging men snel even naar de kantine voor een heerlijk kopje koffie of thee met een plak cake.

Rond 16.00 waren alle wedstrijden gespeeld en kon Henk Gubbels beginnen met het tellen van alle punten.
Na een spannend half uurtje was de uitslag bekend. Maar eerst moest er nog middels een barrage gespeeld worden om de derde plaats door Annie v.d. Vorst, Jack van de Palen en Nico de Groot. Annie van de Vorst wist haar bal het dichts bij het butje te plaatsen waarmee zij de derde plek veroverden.

Uitslag

Op de derde plaats is geëindigd: Annie v.d. Vorst met 3 gewonnen wedstrijden en 14 punten.
Op de tweede plaats is geëindigd Piet van Deurzen met 3 gewonnen wedstrijden en 18 punten.
Eerste plaats en winnaar van de Christ Bukkems wisseltrofee Corry Schins met 3 gewonnen wedstrijden en 21 punten.
Alle winnaars gefeliciteerd.

Marcel Manders was ondertussen al geruime tijd bezig met de barbecue. Op een seintje van hem ging het naar buiten om vlees, salades, brood, fruit te halen. Ieder liet het zich goed smaken.

Omstreeks half zeven was alles weer opgeruimd en iedereen naar huis.
De organisatie kan terug kijken op een geslaagde middag.