Bezorgersbijeenkomst

Wist u dat er bijna 90 vrijwilligers actief zijn om de vereniging goed te laten draaien!!

Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de bezorgers van het blad “ONS” met de nieuwsbrief.
Door weer en wind zorgen zij ervoor dat u steeds het blad weer in uw brievenbus vindt.
Eenmaal per jaar worden zij hiervoor bedankt tijdens het bezorgers overleg in januari.
Tijdens dit overleg kunnen zij vragen of problemen melden bij de bezorgcoördinator of het bestuur.
Secretaris dhr. Thurlings meldt dan de actuele informatie over veranderingen mbt. het verkeer in Heeze.
Woensdag 10 januari jl. zijn de bezorgers weer bedankt met een heerlijk gebakje bij de koffie en na afloop kregen zij nog een lekkere fles wijn mee naar huis.
Ook dit jaar gaan ze weer met goede moed op pad om alles op tijd bij u in de bus te doen.

Op de foto staan onze bezorgers. Niet aanwezig mw. Cuijten en dhr. Philipssen.