Bezoek aan RKSV Heeze

Op zondag 8 april jl. waren we met een 35-tal KBO-leden te gast bij RKSV Heeze om de wedstrijd Heeze 1 – RPC 1 bij te wonen. We werden op deze stralende dag om 13.30 uur aller hartelijkst ontvangen met een kopje koffie / thee en wat lekkers.
De wedstrijd Heeze 1 – RPC 1 begon om 14.30 uur en was een gezapige met als einduitslag 1-1. Overigens een terecht gelijkspel. De wedstrijd verdiende geen winnaar.

Door de dames van de organisatie (Monique Moerenhout, Wilma Nijssen, Erica van Seggelen en Miranda van Stiphout) werden we begeleid naar de tribune.
In de rust werden we op de tribune wederom voorzien van een kopje koffie of thee. Na de wedstrijd werd op het zonovergoten terras nog heerlijk nageborreld met een hapje.
Dank aan allen die een bijdrage hebben geleverd aan het doen slagen van deze leuke middag!