Beugelen bij de “Oude Glorie” op 21 september

Vrijdagmiddag 21 september waren we te gast bij beugelvereniging “de Oude Glorie” aan de Euvelwegen in Heeze.
Na samenstelling van de teams en een uitleg over de spelregels konden we beginnen aan de warming up en het oefenen.
Het bleek lastig genoeg om de bal precies door de beugel te krijgen maar er werden al snel enkele fraaie punten gemaakt. Na de oefenperiode werden er tweetallen gevormd en deden we onderlinge wedstrijden.
Technisch en tactisch was het zeer waarschijnlijk niet goed maar we hebben hierdoor wel op een leuke, laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de beugelsport!
Winnaars van deze middag het team Gerard van Eersel/Wim Schenkels. Eeuwige roem voor deze twee.
Dank aan de gastvrijheid van “de Oude Glorie. Bij navraag bleek er niets gebeurd te zijn wat niet door de beugel kon.