13 december: ‘Ik ben niet kwijt’, als je de liefde van je leven langzaam kwijtraakt aan dementie.

Sjef van Bommel:”Ik ben niet kwijt!
Als je de liefde van je leven langzaam
kwijtraakt aan dementie.

Zorgen voor iemand waar je veel van houdt is niet altijd gemakkelijk. Wanneer je partner gaat dementeren verandert je relatie ingrijpend. Sjef van Bommel schreef er een boek over. Hij zal aan ons zijn persoonlijke ervaringen met dementie delen, wat er gebeurt als je de liefde van je leven langzaam kwijtraakt aan dementie.

Alzheimer Café is er voor iedereen die te maken heeft met dementie of geïnteresseerd is in het onderwerp en wordt gehouden in
de Smeltkroes, Kijkakkers 1 te Maarheeze, iedere tweede woensdag in de maand, m.u.v. de maanden juli en augustus. In februari 2018 is het alzheimer café eenmalig op de 3e woensdag ivm carnaval.
Het Café is geopend van 19.00 uur tot 21.30 uur.
De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. Toegang is gratis.
Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met:
Sylvia van Rijsingen, psycholoog, stichting Land van Horne, sej.vanrijsingen@landvanhorne.nl, tel 0900 333 5555

Marion Moonen, zorgtrajectbegeleider, Stichting Land van Horne, mh.van.doorn@landvanhorne.nl  06 10672085

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.