12 april: Leven met de diagnose dementie en dan….?
Het krijgen van de diagnose dementie is een zeer aangrijpend gebeuren in een gezin. Vaak gaat dit gepaard met veel emoties bij de persoon die het treft en de mantelzorger / familie. Hoe ga je hier samen mee om? Is dit ooit te accepteren? Wat betekent dit voor relaties binnen een gezin en de omgeving?
Een mantelzorger is onze gastspreker en komt haar ervaringen met ons delen.

Verder in 2017
10 mei: Dagbesteding, wat zijn de mogelijkheden bij dementie?
14 juni: Muziek en dementie

Alzheimer Café is er voor iedereen die te maken heeft met dementie of geïnteresseerd is in het onderwerp en wordt gehouden in
de Smeltkroes, Kijkakkers 1 te Maarheeze, iedere tweede woensdag in de maand.
Het Café is geopend van 19.00 uur tot 21.30 uur.
De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. Toegang is gratis.
Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met:
Sylvia van Rijsingen, psycholoog, stichting Land van Horne, sej.vanrijsingen@landvanhorne.nl, tel 0900 333 5555

Marion Moonen, zorgtrajectbegeleider, Stichting Land van Horne, mh.van.doorn@landvanhorne.nl  06 10672085

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.