Woensdag 10 mei:
Dagbesteding, wat zijn de mogelijkheden bij dementie?
De wereld van iemand met dementie wordt steeds onoverzichtelijker en onzekerder. Een vaste structuur en bezigheden geeft houvast.
Bovendien kan dagbesteding ook verlichting bieden aan de mantelzorger. Wat zijn in de regio Cranendonck de mogelijkheden voor dagbesteding en wat is dagbehandeling? Hoe ziet zo’n dag eruit en hoe komt u aan de juiste informatie?
Hierover komen Riny Winters (zorgboerderij ’t Schutje) en Marion Moonen (teamleider dagbesteding Land van Horne) vertellen.

Verder in 2017:
14 juni: Muziek en dementie

Na de zomervakantie:
13 september: Gedragsverandering bij dementie
11 oktober: Verhuizing naar het zorgcentrum
8 november: Depressie en angst bij dementie
13 december: ‘Ik ben niet kwijt’, als je de liefde van je leven langzaam kwijtraakt aan dementie.

Alzheimer Café is er voor iedereen die te maken heeft met dementie of geïnteresseerd is in het onderwerp en wordt gehouden in
de Smeltkroes, Kijkakkers 1 te Maarheeze, iedere tweede woensdag in de maand.
Het Café is geopend van 19.00 uur tot 21.30 uur.
De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. Toegang is gratis.
Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met:
Sylvia van Rijsingen, psycholoog, stichting Land van Horne, sej.vanrijsingen@landvanhorne.nl, tel 0900 333 5555

Marion Moonen, zorgtrajectbegeleider, Stichting Land van Horne, mh.van.doorn@landvanhorne.nl  06 10672085

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.