Na 14 maart houdt het voorlopig even op!
Wat is er aan de hand?
Het team van het Alzheimer Café Maarheeze kampt al langer met onderbezetting. Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen met affiniteit met dementie en willen meehelpen om het Alzheimer Café te organiseren.
We zoeken mensen die willen meehelpen om de avonden voor te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan gespreksleiders, vrijwilligers voor tijdens avonden zelf én communicatie en PR. Zoals folders, posters, Facebook enz.
Zonder nieuwe mensen erbij, wordt de belasting voor het huidige team te groot.
Daarom heeft het team van het café besloten om m.i.v. 1 april het café te stoppen in afwachting van een goed aanvulling voor het team van ons Alzheimer Café .
We hopen dat jullie met ons mee zoeken naar nieuwe mensen waarmee wij in september weer een nieuwe start kunnen maken met het Alzheimer Café Maarheeze.

Contact:
Heeft u belangstelling om mee te helpen? Aarzel dan niet en neem contact op met Alzheimer Nederland:
Mart van de Vorst-Hermens
martvorst@hotmail.com
06-20599800
Voor meer informatie over de (voorlopig) laatste avonden van het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met de gespreksleiders:
Martine Veldman, psycholoog, Stichting Land van Horne
Tel. 0900 333 5555 m.veldman@landvanhorne.nl

Aan alle bezoekers en mensen die in het verleden hebben bijgedragen aan het succes van het Alzheimer Café Maarheeze:
Héél erg bedankt en hopelijk tot gauw!
Tot ziens in het Alzheimer Café Maarheeze!