Activiteitenmiddag bij Handboogsportvereniging Rozen van Oranje

Vrijdag 3 februari was KBO Heeze weer te gast bij Handboogvereniging Rozen van Oranje.
Deze keer hadden we het schieten gecombineerd met oud Hollandsche spellen. Voor beide activiteiten was veel belangstelling. Tijdens het schieten werden we goed begeleid door de vrijwilligers van Rozen van Oranje. Na de voorrondes van 5 x 5 pijlen werd er nog een finaleronde van 5 pijlen geschoten.
Tegen half vier kwam Roos Daemen nog met lekkere hapjes langs.

De dames Maria van de Mortel, Thera Kuijpers en Annie Verguld moesten het tegen elkaar opnemen. Maria werd uiteindelijk uitgeroepen als winnares met een totaal van 231 punten.
Bij de heren stonden Wil van Gorp, Henk Gubbels en Henk van Stiphout in de finale.  Henk Gubbels was hierbij de sterkste.  Hij behaalde in totaal 268 punten.

Bij de oud Hollandsche spellen had Annie Verguld met 1.138 punten de hoogste score behaald.

Voor alle winnaars was er een fles wijn en een oorkonde.
Het was weer een gezellige en sportieve middag. Voor herhaling vatbaar.

Comments are closed.