10 daagse kringsreis Heeze-Leende naar Dobriach in Karinthië

Woensdag 6 juni was het dan zover. De kringreis gaat weer van start.
Voor het eerst was de kringreis met een overnachting op zowel de heen als terug reis dit om een erg lange reisdag te voorkomen.
Na de koffiestop in het Brohtal en de lunchstop in Aschaffenburg, ging het door naar Berg bei Neumarkt voor de overnachting in hotel Lindenhof.

Donderdag om 9.00 uur ging de reis verder richting Karinthië. Ook nu weer was er een wat langere lunchstop. Ditmaal in het mooie plaatsje Bad Reichenhall. Aan het einde van de middag waren we in hotel zur Post in Dobriach. Nadat ieder zich een beetje had opgefrist was het tijd voor het diner.

Vanuit het hotel werden er iedere dag uitstapjes gemaakt. Zoals een boottochtje op de Millstatter See, mooie tochten over de Grossglockner en de Nockalmstrasse. Maar ook Bled in Slovenië, Velden am Worthersee, Villach en Heiligenblut werden bezocht.
Door het hotel was er op zaterdag een muziekavond georganiseerd, waarbij menig voetjes van de vloer gingen, en werden we op zondagmiddag na ons boottochtje getrakteerd op koffie of thee met gebak. Op onze laatste dag was er een grillavond.
Op de vrije dag zijn meerdere deelnemers met de streekbus naar Millstatt of Spital gegaan.
Andere verkozen er juist voor om rustig bij het hotel te blijven.

Helaas aan alles komt een einde. Na 6 mooie dagen in Dobriach begonnen we op donderdag aan de terugreis naar Nederland. Onderweg werden nog 2 mooie plaatsen bezocht, t.w. Straubing en
Limburg am Lahn, en was de overnachting in een oud klooster in Ebrach. Als afsluiting in Thorn nog een diner met een drankje aangeboden door de kring.

We kunnen weer terug kijken op een geslaagde reis in een mooie omgeving.

Reacties zijn gesloten.